• Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •  +389 2 3125001

ДОБИЈТЕ НАЈПОВОЛНА ПОНУДА

Пополнете го формуларот или испратете ни копија од вашите фактури

 
Формулар Испрати фактури

За нас

  Кои сме ние и која е нашата основна дејност? Прочитајте нешто

Наши

  Ништо не зборува за квалитетот на работата на една компанија

ЧПП

  Имате прашања? Ние имаме одговори! Прочитајте ги одговорите на

Зошто МИСТ?

  Зошто да не одберете нас покрај конкуренцијата? Што не прави

Пониски цени за струја

 
Ние гарантираме дека уште од првиот месец ќе забележите дека вашата сметка за електрична енергија е значително помала

Корисничка поддршка

 
Нудиме грижа за корисници на најпрофесионално ниво и за секој проблем пријавен кон нас се трудиме да го решиме за најкратко можно време

Квалитетна услуга

 
Гарантираме за квалитетот на електричната енергија која што ќе се дистрибуира до вас иако цената за истата е многу помала од порано