• Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •  +389 2 3125001

Испрати фактури

 

Мист Енерџи кон секој свој клиент пристапува со целосна професионалниот и ангажираност, без разлика на неговата дејност, големина и потрошувачка. Нашата мисија е целосно, навремено и безбедно обезбедување на нашите клиенти со нашите услуги.

Како лиценциран снабдувач на електрична енергија од страна на Регулаторната комисија за енергетика на Република Македонија, чест ни е во консултација со Вашата компанија и  анализа на досегашната потрошувачка, да Ви доставиме најповолна понуда за снабдување со електрична енергија. Согласно законските регулативи за пазар на електрична енергија како и правилниците за снабдување со електрична енергија, секоја наша понуда ги содржи сите елементи со кои ќе добиете целосна и комплетна понуда.

Доколку сакате да Ви доставиме најповолна понуда за набавка на електрична енергија Ве замолуваме да ни испратите копија од фактурите за електрична енергија од последните месеци.