• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  •  +389 2 3125001

Пополни формулар

 

Мист Енерџи кон секој свој клиент пристапува со целосна професионалниот и ангажираност, без разлика на неговата дејност, големина и потрошувачка. Нашата мисија е целосно, навремено и безбедно обезбедување на нашите клиенти со нашите услуги.

Како лиценциран снабдувач на електрична енергија од страна на Регулаторната комисија за енергетика на Република Македонија, чест ни е во консултација со Вашата компанија и  анализа на досегашната потрошувачка, да Ви доставиме најповолна понуда за снабдување со електрична енергија. Согласно законските регулативи за пазар на електрична енергија како и правилниците за снабдување со електрична енергија, секоја наша понуда ги содржи сите елементи со кои ќе добиете целосна и комплетна понуда.

Доколку сакате да Ви доставиме најповолна понуда за набавка на електрична енергија Ве замолуваме да го пополните формуларот подолу.

 

Јан, Фев, Мар, Апр, Мај, Јун, Јул, Авг, Сеп, Окт, Ное, Дек

Јан, Фев, Мар, Апр, Мај, Јун, Јул, Авг, Сеп, Окт, Ное, Дек

Јан, Фев, Мар, Апр, Мај, Јун, Јул, Авг, Сеп, Окт, Ное, Дек

Јан, Фев, Мар, Апр, Мај, Јун, Јул, Авг, Сеп, Окт, Ное, Дек

Јан, Фев, Мар, Апр, Мај, Јун, Јул, Авг, Сеп, Окт, Ное, Дек

 

* Пример за читање на вредностите: