• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  •  +389 2 3125001

Наши клиенти

 

Ништо не зборува за квалитетот на работата на една компанија како листата на клиенти. Затоа во овој дел од нашиот веб сајт ќе можете да прочитате што велат нашите клиенти за нас. Се надеваме дека овие мислења на нашите клиенти, ќе ве заинтригираат за и вие да бидете дел од задоволните компании со кои работиме.

Ги разгледавме понудите на МИСТ ЕНЕРЏИ и се одлучивме да склучиме договор со оваа компанија и откако ја добивме првата сметка, сфативме дека сме го направиле вистинскиот избор. 

Снежана Ј., Претставник од наш клиент

Можам слободно да речам дека кога потпишавме договор со МИСТ ЕНЕРЏИ, се надевавме на помали сметки за електрична енергија, но компанијата ги надмина нашите очекувања. Не само што добиваме значително пониски сметки, туку имаме и одлична и професионална соработка со вработените во МИСТ. 

Влатко Ј., Одговорно лице за наш клиент

За либерализацијата на пазарот за електрична енергија читав во весници, но не можев ни да претпоставам дека трошоците за електрична енергија ќе ми се намалат речиси на половина. МИСТ ЕНЕРЏИ топло им ја препорачувам на сите компании во земјава. 

Дејан Д., Одговорно лице од компанија која е наш клиент

Подолго време не размислував за склучување на договор со новите компании кои нудат електрична енергија во земјава. Сосем случајно, по препорака на мој пријател ја одбрав МИСТ ЕНЕРЏИ и она што сега го заштедувам, можам да го вложам за други цели. 

Владимир С., Претставник од наш клиент

Сметките кои ги добиваме на месечно ниво се многу пониски од порано, а вработени во МИСТ ЕНЕРЏИ се секогаш достапни за нас и успеваат да ни дадат одговор на сите наши прашања. Доколку сеуште немате склучено договор со некоја компанија, искрено ви ја препорачувам МИСТ ЕНЕРЏИ. 

Сузана С., Претставник од наш клиент